Egyéb kategória

Felejtsd el a műanyag virágokat

Egyre inkább követendő példának tűnik a minimalista életforma, a környezetvédelem és a műanyag hulladék csökkentése, mégis ezt az elvet nem ragadta meg még mindig a kereskedelem: ezerszámra lehet vásárolni az élőre már szinte megszólalásig hasonlító műanyag virágot. Lehetne akár szép is a látvány, ha közben nem motoszkálna ott bennünk a kérdés, hogy mi történik a megunt, de elhervadni nem tudó műanyag növényekkel. Ugyanakkor kell a szép, kell a szín a szemnek a szívnek... kellenek tavasszal a szép szirmok...... de ha erre vágyunk akkor csavarjunk magunknak néhány szép virágformát - papírból. Nem is olyan bonyolult. Mutatjuk, hogyan kell.

vous - 2019.04.25.
Felejtsd el a műanyag virágokat
Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.