Egyéb kategória

Vous – Angyali üzenet csütörtökre

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

vous - 2019.04.11.
Vous – Angyali üzenet csütörtökre

Munka

Akár munkakeresés közben vagy, akár elvállaltál már feladatot, az egyik legfontosabb dolog a munkával kapcsolatban: az igazság. E nélkül vaktában tapogatózol. Ott, ahol csúsztatnak a munka valós mennyiségéről, a munkaórák számát homály fedi, ahol csak menet közben derül ki, hogy több ember munkáját is el kell végezned, az nem JÓ munkahely. Az angyalok azt üzenik, ne elégedj meg olyan helyzettel, ahol nem őszinték veled a munkaadók.

Szerelem

Ha  van életterület, ahol az őszinteség elengedhetetlen ismérv, az ALAPJA mindennek, az a párkapcsolat. Ha a párodban nem bízhatsz mert maszatol, féligazságokkal kábít vagy egyenesen a szemedbe hazudik, az hosszú távú rombolást okoz. Lépj időben.

Napodat segítő növény: a GESZTENYE.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.