Egyéb kategória

Ezek a csillagjegyű férfiak tartanak legjobban az elköteleződéstől

Komoly döntés egy életre letenni valaki mellett a voksot, családot alapítani, kimondani a boldogító IGENT, ami aztán tényleg igen marad és hűséget követel. Nem véletlen, hogy annyira félünk az elköteleződéstől, nem csak a férfiak, szerintünk a nők is. De ezek a csillagjegyű férfiak aztán tényleg óvatosak.

vous - 2019.04.06.
Ezek a csillagjegyű férfiak tartanak legjobban az elköteleződéstől

Kos

A legtüzesebb jegy mind közül, amelynek lételeme a kaland, az új és új partnerek megszerzése. Éppen ezért ezt a szabad életet nem szívesen adja fel. Egészen addig, amíg bele nem habarodik valakibe, de úgy Isten igazán. Mert attól kezdve nagyon kicsi az esély arra, hogy valaki más miatt hűséget törjön.

szív szerelem

szív szerelem
Forrás:
unsplash.com/Clem Onojeghuo

Nyilas

Hasonlóan a KOS-hoz a NYILAS is azt szereti, ha szabad tér, szabad levegő van körülötte, egyszerűen nem bírja a kötelet, a bilincset és sokáig sok mindent megtesz azért, hogy kibújjon az olyan kapcsolatokból, amelyek ebbe az irányba túl gyorsan tartanak. Az olyan nőktől gyorsan lelép, akiknél a legkisebb „erőszakot” is érzi, szóval előttük, még véletlenül se szabad esküvői magazinokat lapozgatni vagy arról álmodozni, mi lesz majd, ha már a feje tetején ugrál 3 gyerek.  Ha viszont van türelmünk megvárni, hogy végre döntésre jusson, akkor erős, a családjáért a párjáért bármit beáldozó, erős párra lelhetünk.

Bak

A Bak nem azért halogatja a döntést, mert nem akar kapcsolatban élni, csak éppen precizitása határtalan- mindent TÖKÉLETESEN akar csinálni. A házasságot is. Addig, amíg nem érzi magában az erőt ehhez, addig egészen biztosan nem fog az agya rábólintani az elköteleződésre, még akkor se, ha a szíve már rég igent mondott.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.