Egyéb kategória

Vous – Angyali üzenet péntekre

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

vous - 2019.04.05.
Vous – Angyali üzenet péntekre

Munka: Akár főnök vagy, akár beosztott, akár "csak" pozíció nélkül egy a sok ember közül… ne feledd el, hogy a másik ember is a te szavaid által válik erősebbé, vagy gyengébbé. A szavak hatnak ránk, nem mindegy tehát, hogy környezetünket erősítjük, vagy romboljuk. Légy nagyvonalú, figyelmes és erős: dícsérj te. Meglátod hirtelen mennyivel jobb, élhetőbb lesz a légkör ahol létezel.

Szerelem: A párkapcsolat egyszerűen szomjazza a szavak általi elismerést. Néha elég persze egy ölelés, elég egy néma gesztus is, de hidd el, a kimondott, hangos, a másiknak célzott édes szó, a DÍCSÉRET erős szövetséget épít. Élj vele bátran.

Napodat segítő növény: a FEKETE KÖMÉNY VIRÁGA.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.