Egyéb kategória

Vous – Angyali üzenet péntekre

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

vous - 2019.04.05.
Vous – Angyali üzenet péntekre

Munka: Akár főnök vagy, akár beosztott, akár "csak" pozíció nélkül egy a sok ember közül… ne feledd el, hogy a másik ember is a te szavaid által válik erősebbé, vagy gyengébbé. A szavak hatnak ránk, nem mindegy tehát, hogy környezetünket erősítjük, vagy romboljuk. Légy nagyvonalú, figyelmes és erős: dícsérj te. Meglátod hirtelen mennyivel jobb, élhetőbb lesz a légkör ahol létezel.

Szerelem: A párkapcsolat egyszerűen szomjazza a szavak általi elismerést. Néha elég persze egy ölelés, elég egy néma gesztus is, de hidd el, a kimondott, hangos, a másiknak célzott édes szó, a DÍCSÉRET erős szövetséget épít. Élj vele bátran.

Napodat segítő növény: a FEKETE KÖMÉNY VIRÁGA.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!