Egyéb kategória

Márciusi üzenet a bolygóktól: higgy az ösztöneidben!

Az indiai asztrológiában a tranzitok vizsgálatánál a négy legfontosabb bolygóra esik a figyelem: ez a Ketu, a Rahu, a Szaturnusz és Jupiter. Március 7-én a Rahu-Ketu tengely jegyet vált, és belép az Ikrek – Nyilas jegyekbe. A jegyváltások körül erős a bizonytalanság, lelki áthangolódás zajlik.

vous - 2019.03.03.
Márciusi üzenet a bolygóktól: higgy az ösztöneidben!

A múlt és a jelen karmái

A Ketu az előző életek tudását és  mintáit hordozza, a Rahu a fejlődés irányát, jelen élet karmáját, a változást és a váratlan eseményeket mutatja. A Ketu a Nyilasban segíthet megérteni a karmát egy mélyebb szinten és felszínre hozhat rendkívüli tehetséget is. Az, hogy milyen eredményeket hoz (kedvező vagy kedvezőtlen) egy-egy tranzit, függ az előző életből hozott karmánktól is.

Ketu-Szaturnusz együttállás – Kilépés a zavarosból

Mindkét bolygó, a Ketu is és a Szaturnusz is szeparációt jelöl, amely nemcsak elkülönüléseket, hanem elválásokat is hozhat. A Nyilas jelében jelentheti a különböző nézetek, filozófiák, ideák határozott szétválását, illetve a szélsőségek és ítélkezések felerősödését és elhatárolódást valamitől.

Sokan ebben az időszakban nagyot váltanak és lépnek ki a zavaros helyzetekből és mennek tovább új utakon, akár a korábbitól teljesen eltérő szempontokat és idegen kihívásokat keresve.

Ketu üzenete: higgy az ösztöneidben!

A Ketu moksa karaka bolygóként segítheti a spirituális fejlődést azáltal is, hogy jobban megtanulunk  bízni az ösztöneinkben. A Nyilas jegyében a spirituális cél a valódi bölcsesség megtapasztalása.

Bölcs emberré az válik, aki rájön mennyi kudarc és buktató van ezen a spirituális úton haladva.

A másik lecke, hogy a megszerzett tudást tovább kell adni, felelősséget kell vállalni (Szaturnusz), át kell segíteni másokat is a nehézségeken, és segíteni kell a többi útkeresőnek.

A folytatásért kattintsatok ide >>>

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.