Egyéb kategória

Kegyetlen játékok – a várandós nőket sem kímélik

A közösségi oldalakon megjelenő kíméletlen lélekháború áldozatai sok esetben tehetetlenek. Az álnevek alá bújt csípős nyelvek térdre tudnak kényszeríteni szinte bárkit. Mások megalázása napi szinten zajlik, és a legtöbben képtelenek felvenni a harcot.

vous - 2019.02.25.
Kegyetlen játékok – a várandós nőket sem kímélik

Nem tudnak harcolni vagy nem is akarnak. Megint mások azt se értik MIÉRT történik ez velük.

Sokszor ugyanis a legártatlanabb fotó, bejegyzés okán indul a könyörtelen támadás.

Így járt egy kismama, Elisha Bakes is, aki örömhírt adott közzé instáján, és megmutatta óriási pocakját. A reakció minden jóérzésű ember számára megdöbbent:

Objektum doboz

A gratulációk helyett iszonyú mennyiségű "beszólást" kapott pocakja mérete okán. Sokan ugyanis úgy vélték a terhesség ideje valamint a pocak mérete nem egyeztethető össze. Mások életmódbeli problémákat vélnek felfedezni. Megint mások boldogan tapostak bele csak úgy lelkébe……

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.