Egyéb kategória

Te is kidobod, pedig hasznosabb, mint hinnéd

A legújabb trend e területen a lebomló termék. Nem kell gyűjtögetni, á dehogy. Ha már nincs több feladata, lehúzhatjuk magunk után. De számoljunk kicsit: ha egy 4 tagú háztartásban hetente egy tucat gurigát lehúzunk a wc-én, vagy szemétbe dobunk, az havonta közel 50 darab. Évente 600. Legalább egy részét mentsük meg. Mutatjuk hogyan.

vous - 2019.02.22.
Te is kidobod, pedig hasznosabb, mint hinnéd
Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.