Egyéb kategória

A fehér ing Meghan Markle módra – 4 inspiráló összeállítás

Ha Katalin hercegné a nude cipőt hozta divatba, akkor Meghan Markle védjegye minden kétséget kizáróan a fehér ing. Az elmúlt években sokszor és rendkívül változatosan viselte. Ha nem tudjátok, mit vegyetek fel hétfő reggel a munkahelyetekre, inspirálódjatok tőle.

vous - 2019.02.10.
A fehér ing Meghan Markle módra – 4 inspiráló összeállítás

1. Maxiszoknyával

Meghan Markle szívesen feszegeti az udvari öltözködési szabályokat, de legalább felismerte, hogy nem kell neki a második Katalin hercegnének lenni. Sussex hercegnéje a legutóbbi eseményen estélyi ruha helyette fehér blúzt és fekete maxiszoknyát viselt – ezzel botránkoztatva meg jó néhány szabálykövető brit állampolgárt. Nekünk tetszik ez az összeállítás! Várjuk a következő hasonlót!

Objektum doboz

2. Laza blézerrel

A fehér ing és fekete nadrág szigorúságát enyhíthetitek, ha színes blézert viseltek hozzá. Hogy a barna vagy a szürke színnek számít-e, azt döntsétek el ti, mi akár bátrabb árnyalatokat is el tudunk képzelni.

Objektum doboz

3. Farmerrel

Egyszerű és nagyszerű, de csak akkor, ha jól szabott az ing és jó fazonú a farmer.

Objektum doboz

4. Színes / mintás szoknyával

Meghan Markle korábban is szerette és szívesen viselte a hófehér blúzt, amely mára a védjegyévé vált. A hercegnét ma már nem valószínű, hogy láthatjuk hasonló összeállításban, de nektek ez a szett – természetesen egy időjárással egyeztetett cipővel – még inspiráló lehet.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek