Egyéb kategória

Duplán kókuszos keksz, ami mindig sikert arat

Nálunk nagy keletje van a különféle kekszeknek, amikre rá lehet járni, ha egy kis édes nassolnivalóra vágyunk, és a délutáni kávé mellől is elmaradhatatlan a jóféle omlós aprósüti. Ez a kókuszos változat egyszerű és nagyon finom, a tésztája puha és omlós, száraz, hűvös helyen hosszabb ideig is eltarthatjuk.

vous - 2019.01.20.
Duplán kókuszos keksz, ami mindig sikert arat

A kókuszos sütemények, kekszek kedvelőinek csakis ajánlani tudom ezt a finom puha, és egyben omlós kekszet, akár ünnepi alkalmakra, vagy csak ha éppen nassolni támad kedvünk. Én kihűlés után olvasztott csokival csorgattam meg a kekszeket, de akár félig meg is márthatjuk a csokiban, vagy akár megtöltve, kettesével össze is ragaszthatjuk.

Egyszerű és gyorsan elkészíthető, hűvös, száraz helyen hosszabb ideig eltartható ez a finom omlós keksz, így érdemes rögtön dupla adaggal kezdeni, mert nálunk legalábbis egykettőre elfogyott…

Duplán kókuszos keksz recept >>>

Forrás:
Kard Éva
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.