Egyéb kategória

Idén Valentin-napon alaposan fellendül a túlsúlyos emberek szerelmi élete

Azok, akik a plus size kategóriába tartoznak, a társkeresőkön sok esetben hátrányba kerülnek. Emiatt hoztak létre külön nekik egy új online ismerkedési terepet, amit súlykorlát nélkül használhatnak. 

vous - 2019.01.20.
Idén Valentin-napon alaposan fellendül a túlsúlyos emberek szerelmi élete

A Plus Size Love online társkereső oldal stílszerűen valentin-napon nyitja meg virtuális kapuit, akik tehát amiatt szomorkodnának, hogy a szerelmesek napját is egyedül töltik, egy új lehetőséggel lesznek gazdagabbak. Nemcsak azok regisztrálhatnak, akik túlsúlyosak, hanem azok is, akik kifejezetten ilyen partnert keresnek. Ezen a platformon senkit sem szégyenítenek meg a súlya miatt, az önbizalomhiánnyal küzdő férfiak és nők is szabadabbak, bátrabbak lehetnek az ismerkedés során. Persze azoknak is ajánljuk az önértékelési problémák megoldását, akik nem ezen a felületen keresgélik párjukat: senkinek sem kell alacsony önbizalommal, elbújva élnie, legyen akár sovány, akár telt.  

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.