Egyéb kategória

Idén Valentin-napon alaposan fellendül a túlsúlyos emberek szerelmi élete

Azok, akik a plus size kategóriába tartoznak, a társkeresőkön sok esetben hátrányba kerülnek. Emiatt hoztak létre külön nekik egy új online ismerkedési terepet, amit súlykorlát nélkül használhatnak. 

vous - 2019.01.20.
Idén Valentin-napon alaposan fellendül a túlsúlyos emberek szerelmi élete

A Plus Size Love online társkereső oldal stílszerűen valentin-napon nyitja meg virtuális kapuit, akik tehát amiatt szomorkodnának, hogy a szerelmesek napját is egyedül töltik, egy új lehetőséggel lesznek gazdagabbak. Nemcsak azok regisztrálhatnak, akik túlsúlyosak, hanem azok is, akik kifejezetten ilyen partnert keresnek. Ezen a platformon senkit sem szégyenítenek meg a súlya miatt, az önbizalomhiánnyal küzdő férfiak és nők is szabadabbak, bátrabbak lehetnek az ismerkedés során. Persze azoknak is ajánljuk az önértékelési problémák megoldását, akik nem ezen a felületen keresgélik párjukat: senkinek sem kell alacsony önbizalommal, elbújva élnie, legyen akár sovány, akár telt.  

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.