Egyéb kategória

Horoszkóp 2019 januárjára – Rendkívül erőteljes évkezdet!

A január 6-i eklipsz hatása már érződik. Az új év első hónapjának első napján a Mars belép a Kos jegyébe, ami segít újra lendületbe jönni, nő a kezdeményező erő, és a türelmetlenség is. Nagyon erőteljes az évkezdés energetikailag nézve. Nagyon sok változást jeleznek a bolygómozgások, ahogyan a teljes 2019-es évre is.

vous - 2019.01.04.
Horoszkóp 2019 januárjára – Rendkívül erőteljes évkezdet!

Azzal, hogy a Mars a teljes januári hónapban áthalad a Kos jegyén, a Bak jegyére kvadrátot vet, így az ott tartózkodó bolygókkal kerül fényszögbe, amely sok megoldandó feladatot, kihívást hordoz. Hozhat előrelépéseket, pozícióváltásokat.

A Bak jegyébe belépő Merkúr (január 4.) a gondolatainkat a megvalósítható célokra tereli és a társadalmi feladatokra, munkára, egzisztenciára. A Kos jegyét uraló Mars és a Bak jegyét uraló Szaturnusz találkozása hozhat önzést és keménységet.

Kettejük találkozásakor érezhetünk akadályoztatást, frusztrációt, ha erőltetjük azt, aminek még nincs itt az ideje.

A Mars a Plútóval is találkozik, amely  olyan változásokat jelezhet, amelyek mélyen érinthetnek, illetve feszült és erőszakos energiákat is jelez. A január hónap balesetveszélyes, legyünk körültekintőek!

Január 6-án különlegesen erőteljes, transzformatív erejű részleges napfogyatkozás lesz, 21-én holdfogyatkozás, mely érzelmi turbulenciát hoz.

További részletet a videóban mondom el a blogomon – kattintsatok ide >>>

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.