Egyéb kategória

Ezek a legfurcsább öltözködési szabályok a világon

Bizony, létezik ruhabolt, ahol az eladó sem kövér, sem csúnya nem lehet, máshol akkor is öltönybe kell bújni, ha egyébként a rövidnadrág lenne a kényelmes viselet.

vous - 2019.01.05.
Ezek a legfurcsább öltözködési szabályok a világon

Az Abercrombie & Fitch ruhaüzleteiben furcsa érzés lehet eladónak lenni: a bolti dolgozók ugyanis vasszigorral meghatározott elvek mentén öltözhetnek, valamint kizáró ok a túlsúly. Az eladók így olyan feltételeknek felelnek meg, amely máshol kiverné a biztosítékot. Nekik karcsúnak és szabályos arcúnak kell lenniük. A férfiaknak a felgyűrt ingujj az elvárt viselet, ingük felső 3 gombját kigombolva kell hordaniuk, és a nadrágok hossza is centire szabályozottak. A nők is hasonló feltételeknek megfelelve dolgoznak: ízléssel kigombolt blúz és csodaszép külső a kötelező elvárás. 

Objektum doboz

A kosarasok rövidnadrágja

Ha valaki azt hiszi, hogy a kosarasok öltözéke a leglazább (és legmenőbb) divat a világon, nos az téved. A kosarasok öltözködését is szabályok teszik néha alig elviselhetővé. Például azt, akinek a sortja közelebb ér véget a térdéhez, mint 2,5 centi az akár tízezer dolláros büntetést is fizethet. A 2005-ben hozott szabály alól senki, még az NBA sztárjai sem kivételek, nekik ráadásként a pályán kívüli öltözködést is meghatározzák plusz bónuszként. Minden kötelező alkalom esetén, de mérközésre jövet-menet is a business casual a menő.

Objektum doboz

György herceg rövidnadrágja

Azt régóta tudjuk, hogy Angliában, egészen pontosan az angol iskolákban és az uralkodói körökben a fiúknak KÖTELEZŐ viselet a rövidnadrág. A hosszú nadrág viselésének és a térdzokni elhagyásának feltétele a betöltött 8, vagy másutt a 9 éves életkor. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.