Egyéb kategória

Próbáljátok ki idén ezeket a gyerekbarát szilveszteri szokásokat!

Mit terveztek az idei szilveszterre? Hogyan ünneplitek az újévet? Hoztunk néhány szilveszteri szokást a nagyvilágból, melyeket akár a gyerekekkel közösen ünnepelve is kipróbálhattok.

vous - 2018.12.30.
Próbáljátok ki idén ezeket a gyerekbarát szilveszteri szokásokat!

A Good Housekeeping összegyűjtött néhány család-barát ünnepi szokást szilveszterre. Ezekből válogattunk nektek:

  • Előrehozott éjfél: ha a gyerekek nem bírnak éjfélig fent maradni, korábbra is tehetitek az újév köszöntését a kedvükért.
  • Átalakított karácsonyfa: szilveszterre öltöztessétek a karácsonyfát bulis szilveszteri jelmezbe, aggassatok rá szerpentint és szilveszteri dekorációt.
  • Külföldi szokások: például a spanyolok 12 szőlőszemet esznek meg ilyenkor, hogy szerencséjük legyen, a dánok székre állnak és átlépnek januárba.
  • Üzenetek a jövőbeni éneteknek: írjatok rövid üzeneteket önmagatoknak, tegyétek egy üvegbe, és őrizzétek meg jövő szilveszterre.
  • 2018-as kártyák: készítsetek kártyákat, amelyekre az idei év nagyobb eseményeit, akár a nagyvilágban, akár a családban történt eseményeket írjátok le. Ki emlékszik többre?
  • Készítsetek alkoholmentes toastot a gyerekeknek, amivel koccinthatnak.

Forrás:
Hámori Zsófia
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.