Egyéb kategória

Próbáljátok ki idén ezeket a gyerekbarát szilveszteri szokásokat!

Mit terveztek az idei szilveszterre? Hogyan ünneplitek az újévet? Hoztunk néhány szilveszteri szokást a nagyvilágból, melyeket akár a gyerekekkel közösen ünnepelve is kipróbálhattok.

vous - 2018.12.30.
Próbáljátok ki idén ezeket a gyerekbarát szilveszteri szokásokat!

A Good Housekeeping összegyűjtött néhány család-barát ünnepi szokást szilveszterre. Ezekből válogattunk nektek:

  • Előrehozott éjfél: ha a gyerekek nem bírnak éjfélig fent maradni, korábbra is tehetitek az újév köszöntését a kedvükért.
  • Átalakított karácsonyfa: szilveszterre öltöztessétek a karácsonyfát bulis szilveszteri jelmezbe, aggassatok rá szerpentint és szilveszteri dekorációt.
  • Külföldi szokások: például a spanyolok 12 szőlőszemet esznek meg ilyenkor, hogy szerencséjük legyen, a dánok székre állnak és átlépnek januárba.
  • Üzenetek a jövőbeni éneteknek: írjatok rövid üzeneteket önmagatoknak, tegyétek egy üvegbe, és őrizzétek meg jövő szilveszterre.
  • 2018-as kártyák: készítsetek kártyákat, amelyekre az idei év nagyobb eseményeit, akár a nagyvilágban, akár a családban történt eseményeket írjátok le. Ki emlékszik többre?
  • Készítsetek alkoholmentes toastot a gyerekeknek, amivel koccinthatnak.

Forrás:
Hámori Zsófia
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.