Egyéb kategória

Hírességek, akik idén sokat fogytak

Lefogyni nem mindenkinek egyszerű, de a következő hírességek példát mutathatnak elszántságukkal.

vous - 2018.12.28.
Hírességek, akik idén sokat fogytak

Missy Elliott

A rapper 2018 májusában Instagramja alapján már láthatóan karcsúbb volt, mint előtte, és meg is osztotta titkát arról, hogyan adta le a kilókat. Mint írta, nem evett kenyeret és csak vizet ivott. Mint hozzátette, sosem volt nagy vízivó, de mióta ezt az új szokást felvette, nemcsak a kilóktól szabadult meg, de visszanyerte bőre természetes ragyogását is, és nem fáradt el napközben.

Objektum doboz

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian hamar visszanyerte alakját lánya, True Thompson születése után, aki 2018 áprilisában jött a világra. Mint megosztotta az E! Newson keresztül, sosem érzett nyomást, hogy leadja, amit a terhesség alatt felszedett, de szeretett edzeni, és vissza is tért a heti öt-hat alkalmas edzésrutinhoz. Ennek köszönhetően 14 kilót fogyott mindössze három hónap alatt. 

Objektum doboz

Mariah Carey

Mariah Carey 2017-ben gyomorműtéten esett keresztül, melynek során eltávolították gyomrának egy részét. 2018-ban ennek a vitatható módszernek a segítségével sikerült fogynia, bár mint elmondta, idén nem annyira a diétára összpontosított, mint inkább a mentális egészségére, boldogságára és karrierjére. Mi tagadás, ez az év érzelmileg igencsak eseménydús volt számára egy felbontott eljegyzéssel és egy új kapcsolattal. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek