Egyéb kategória

Hogyan térjetek magatokhoz az év végi kimerültségből?

12 hónapnyi öröm és szomorúság, munka, család, hobbi, utazás, főzés, takarítás, 12 hónapnyi élet telt el tavaly karácsony óta. Az utolsó hónapot ráadásul duplán számíthatjuk, ha belevesszük a készülődéssel, munkahelyi határidőkkel, rohangálással töltött decembert. Nem csoda, ha kimerültek és fáradtak vagyunk...

vous - 2018.12.26.
Hogyan térjetek magatokhoz az év végi kimerültségből?

Hogyan pihenhetjük ki az év végi kimerültséget? Sok mindent tehetünk a következő öt napban, hogy újul erővel vághassunk neki 2019-nek!

Aludjunk, mint egy mormota!

Aludjunk úgy, mintha évek óta nem alhattunk volna! Ehhez nem kell délig az ágyban maradni, fektessünk nagyobb hangsúlyt az éjfél előtti órákra. Bújjunk ágyba kilenckor, olvassunk húsz percet, majd aludjunk el. Ha reggel 9-kor ébredünk, akkor is aludtunk 12 órát, és igazán nem mondhatjuk, hogy a fél napot elpocsékoltuk!

Kortyoljunk édesgyökérteát!

Az édesgyökértea fantasztikus gyógyhatásai kevéssé ismertek. Pedig görcsoldó, méregtelenítő, segíti a fogyást, és menstruációs panaszokra is szuper gyógyszer. Indítsuk vagy zárjuk a napot egy bögre forró édesgyökérteával, és máris sokat tettünk egészségünkért.

Nézzétek meg a többi tippet is!

Forrás:
Youtube
Ajánlott cikkek