Semmi nem olyan otthonos és kuckózós, mint egy adag finom házi kelt tészta, ami édes, vajas illattal tölti be a lakást. Már a készítése is pihentet, nyugtat és ellazít, és ha kellően türelmesek vagyunk a kelesztési idővel, akkor a végeredményben nem csalódhatunk - legalábbis ezzel a fahéjas buktával!
Pillekönnyű kelt tészta, rajta ropogós fahéjas cukor, mindez egy kis vaníliás-krémsajtos mártogatóssal összesütve – zseniális kombináció ízben, mutatós látványban, és egyáltalán nem a megszokott tálalásban, vagyis teljes sikerre számíthat bárki, aki elkészíti. A vajas, kis citromhéjjal felturbózott kelt tészta nagyon foszlós és isteni finom, a fahéjas ropogóssal és a krémsajtos öntettel mártogatva vendégvárónak, ünnepi desszertnek is megállja a helyét, és a jó hír, hogy egyáltalán nem macerás elkészíteni, csak hagyni kell neki időt, hogy kellően megkeljen.
Fahéjas bukta krémsajtos mártogatóssal
Hozzávalók:
Valamint:
A mártogatóshoz:
Az elkészítését pedig ITT tudjátok megnézni.