Egyéb kategória

Meghan hercegné nagyon elfoglalt, pedig egy hét múlva karácsony

Kevesebb mint egy hét van karácsonyig, Meghan Markle azoban még mindig tele van programokkal. Nemrég a Royal Variety Charity otthonban tett látogatást, de még hátra van például a nyugdíjas művészek és egykor a szórakoztató iparban dolgozók otthona is. A hercegé jótékonysági rendezvényeken vesz részt és folyamatosan mosolyog.

vous - 2018.12.19.
Meghan hercegné nagyon elfoglalt, pedig egy hét múlva karácsony

Már igencsak gömbölyödik Meghan hercegné pocakja és a karácsony is itt van a nyakunkon, ő mégis szakít időt az ünnepek előtti rendezvényekre. Úgy tudni, hogy még több programra hivatalos, amelyeken rendre meg is jelenik. Gyönyörű, mint mindig és csupa kedves mosoly.

Objektum doboz

Karácsony után sem lesz sok ideje pihenni, hiszen lassan költöznek Kensingtonból Windsorba, a Frogmore Cottage-ba és ezután születik meg majd első gyermekük.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.