Egyéb kategória

5 pillanat 2018-ban, amikor Meghan Markle felrobbantotta az internetet

Valószínűleg maga Meghan Markle sem gondolta, hogy 2018 ennyire az ő éve lesz. Házasság Harry herceggel, egy formabontó hercegi esküvő, számtalan lélekemelő beszéd, a gyermekáldás híre. Talán nem véletlen, hogy Sussex hercegnéja lett 2018-ban a világ legkeresettebb személye az interneten – a Google statisztikái alapján. Mi öt olyan pillanatot gyűjtöttünk össze, amikor Meghan Markle valósággal felrobbantotta az internetet.

vous - 2018.12.18.
5 pillanat 2018-ban, amikor Meghan Markle felrobbantotta az internetet

1. Az első közös interjú négyesben

Meghan Markle és Harry herceg eljegyzése 2017 egyik nagy szenzációja volt. 2018-ból a világ egyik kedvenc jelenete volt, amikor Vilmos herceg, Katalin hercegné, Harry herceg és Meghan hercegné négyes interjút adtak a The Royal Foundation jótékonysági alapítvány első éves fórumán 2018 februárjában.

Objektum doboz

2. Az esküvő

Objektum doboz

Valószínűleg nem kell hosszan magyarázni, miért került be az esküvő a top5 pillanat közé. Mi imádtuk az egész eseményt az elejétől a végéig, a ruháját is nagyon szerettük, amit azért sok kritika ért az esküvő után.

Objektum doboz

3. Amikor divatszabályt szegett

És ebből bizony nem is csak egy alkalom volt, hanem legalább tíz – csak 2018-ban. II. Erzsébet királynőnek szigorú kérései vannak arra vonatkozóan, miben jelenjenek meg a királyi család nőtagjai. A nadrágkosztüm helyett a szoknyát, ruhát szereti a hölgyeken látni, csupasz lábbal ne viseljen senki ruhát (a szabály alól már Diana hercegné is kibújt), nyári diplomáciai eseményen lehetőleg ne öltözzenek feketébe, ne mutatkozzanak bizonyos eseményeken kalap nélkül. Nem mindegy a szoknyahossz, a cipő fazonja sem, és még hosszan sorolhatnánk. Itt csak egy elkapott pillanat a sok közül:

Objektum doboz

4. A házastárs ruháját viselte nyilvánosan

Meghan Markle és Harry herceg ausztrál diplomáciai körútján került sor arra a pillanatra, amikor a világ azon kapta magát, hogy Meghan Markle férje kabátját viseli. Ez annyira ééééédes!

Objektum doboz

5. Az a bizonyos meglepetés megjelenés

The Fashion Awards 2018 eseményén Meghan Markle díjátadóként volt jelen. Egy gyönyörű, félvállas, fekete ruhában adta át az év divattervezőjének járó díjat annak a Clare Waight Kellernek, aki az ő menyasszonyi ruháját is tervezte.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek