Egyéb kategória

Próbáljatok ki természetes gyógymódokat feszültség ellen

Az év végi utolsó nagy hajtás sokszor stresszel, feszültséggel járhat. Ezek azonban természetes módon is enyhíthetőek. Az egészséges életmód mellett beépíthettek mindennapjaitokba olyan természetes gyógymódokat, melyek segíthetnek átvészelni a nehezebb időszakokat.

vous - 2018.12.15.
Próbáljatok ki természetes gyógymódokat feszültség ellen

A Mind Bodygreen holisztikus pszichiátere szerint a gyógyulást elősegíthetik az életmódbeli változások, a megfelelő étrend, a rendszeres testmozgás, a megfelelő minőségű és mennyiségű alvás, a közösségi médiahasználat korlátozása, a természethez való csatlakozás, az ivóvíz, a napfény és a friss levegő.

A stressz, a feszültség, a depresszió kezeléséhez hozzájárulhatnak az alábbi természetes módszerek is:

  • Probiotikumok: a nem megfelelő, esetleg fertőzött bélflóra is hozzájárulhat a rossz hangulatotokhoz.
  • Csukamájolaj: az omega-3 zsírsavak (más néven halolaj) képesek az agy egészségi állapotát javítani és javítani a hangulatot.
  • D-vitamin: a D-vitamin hiánya számos hormonális és gyulladásos problémát eredményez a szervezetben, ezáltal hozzájárul a depresszióhoz.

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.