Egyéb kategória

Ötletes válaszok, ha megkérdezik tőletek: “Miért vagytok még mindig szinglik?”

Az év bármely szakában kellemetlen lehet ez a kérdés, de az ünnepi időszakban a rokonok és rég nem látott ismerősökkel találkozva talán még gyakrabban hallani lehet azt a kérdést, amitől már Bridget Jones is a falra mászott: “Miért vagy még mindig szingli?” Persze mindenkinek megvan erre a saját válasza, oka és magyarázata, de van, hogy azt nem lehet, nem illik elmondani, vagy érdemes inkább kitérni a konktérumok elől. Ímr néhány ötletes válasz, amit bármikor előhúzhattok a tarsolyotokból.

vous - 2018.11.30.
Ötletes válaszok, ha megkérdezik tőletek: “Miért vagytok még mindig szinglik?”

Legyetek szarkasztikusak: ahogyan a már említett Bridget Jones is tette: "Azt hiszem, nem segít, hogy a ruháim alatt az egész testemet csúnya kiütések borítják”.

Hassatok a lélekre: ha nem túl intim és fájó, kmeséljetek el egy részletet a legutóbbi szakításból, miszerint a pasitok meg akarta kérni a kezeteket, viszont szakítottatok, és idén már biztos senki nem kérne meg újra, hogy legyetek a felesége.

bridget jones

bridget jones
Forrás:
Instagram

Játsszátok el az értetlent: nagyokat sóhajtva nézzetek a messzeségbe: “Bárcsak tudnám, hogy miért…”

Vagy egyszerűen legyetek őszinték: még nem találtátok meg azt a valakit, akivel el tudnátok képzelni az életetek hátralévő részét. Viszont élvezitek az egyedüllétet, jól érzitek magatokat és nem aggódtok a jövő miatt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.