Egyéb kategória

Ezt mondta Katalin hercegné Meghan hercegné terhességéről

Minden bizonnyal sokan vagyunk, akik figyelemmel kísérjük a brit királyi család minennapjait, különös tekintettel a fiatal hercegi családokra. Ősszel jelentették be, hogy Harry herceg és Meghan hercegné kisbabát várnak - ez nemcsak bennünket tart izgalomban, de a család többi tagját, így Katalin hercegnét is.

vous - 2018.11.30.
Ezt mondta Katalin hercegné Meghan hercegné terhességéről

Amikor legutóbb látogatást tett a háromgyermekes édesanya Harry-éknél, azt mondta: szerinte ez egy különleges alkalom, hiszen egy újabb gyermekkel gyarapodik a királyi család, és azért is, mert unokatestvére születik az ő három gyerekének, ami miatt különösen izgatott György herceg és Sarolta hercegnő is. Katalin hercegné hozzátette, hogy ez az időszak mindenki számára nagyon különleges.

katalin hercegné

katalin hercegné
Forrás:
Fotó: Instagram

Karácsonyra készülnek

Ezután Cambridge hercegnője azt is elárulta, hogy a gyerekek már készülnek a karácsonyra. Dalokat tanulnak és díszeket készítenek.

Korábban felreppentek olyan pletykák, miszerint a két hercegné között drámák zajlanak. Ez a nyilatkozat azonban arra utalhat, hogy nincs semmi probléma Katalin és Meghan hercegné között.

Ajánlott cikkek