Egyéb kategória

Így vezessétek le a stresszt a horoszkópotok szerint

Az év utolsó két hónapjában összesűrűsödnek a dolgok: a karácsonyi készülődés mellett munkahelyi határidők, zárómeetingek, vizsgaidőszak, ünnepi előadások, főzőcskézés és a hideg megnehezíti napjainkat. Ilyenkor nagy szükségünk van arra, hogy kikapcsolódjunk, levezessük a felgyülemlett feszültséget. De mégis hogyan? Csillajegyünk elárulja!

vous - 2018.11.23.
Így vezessétek le a stresszt a horoszkópotok szerint

Kos

A Kosban a stressz hatására óriási, fortyogó feszültség gyűlhet össze, ami hogyha kirobban, pusztít. Ezért érdemes levezetni ezt úgy, hogy testét is felforrósítja, azaz alaposan leizzasztja magát. Bármilyen pörgős edzés tökéletes erre a célra.

Bika

Amikor a Bika stresszel, az emésztése hamar kárát látja. A legjobb, ha ilyenkor újra megtalálja a harmóniát a szervezetével azáltal, hogy odafigyel arra, mit eszik. Kérdezze meg magától, mire vágyik a teste, majd ennek megfelelően válassza ki az egészséges opciót. Például ha édesre vágyik, fogyasszon egy marék gojibogyót vagy süssön mézes édesburgonyát, ha sósra, készítsen sült krumplit spárgából vagy sütőtökből.

Ikrek

Az Ikrek szeret tanulni és beszélni. Ha stresszel, az általában azért van, mert túl sokat járatja az agyát. Ehelyett inkább gyűjtse össze a bátorságát, és tegye fel azokat a kérdéseket, amiket eddig nem mert, mert ha megkapja rájuk a választ, meg fog nyugodni. Azonban az interneten terjedő adatokkal bánjon óvatosan, mert rengeteg kamuhír terjeng!

Rák

A Ráknak szüksége van egy meleg otthonra, ahol biztonságban érezheti magát, ahol leülhet, és csak nyugodtan ücsöröghet. Használja ki a szabadidejét arra, hogy kicsit egyedül legyen, mert bár imád másokról gondoskodni, szüksége van némi magányra a feltöltődéshez.

Nézzétek meg a többi csillagjegyet is!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek