Egyéb kategória

Az ázsiai nők makulátlan arcbőrének titka

Az ázsiai nők évekkel fiatalabbnak néznek ki, mint a valós koruk: a legtöbb negyvenévest legfeljebb húsznak mondanánk. Egyrészt természetesen a genetikában keresendők az okok, de az is biztos, hogy Távol-Keleten a nők különös hangsúlyt fektetnek a bőrük ápolására.

vous - 2018.11.17.
Az ázsiai nők makulátlan arcbőrének titka

A 4-2-4 módszer

Ez annyit tesz, hogy 4 percig hidratálóolajjal kezelik az arcbőrt, ezután 2 percig tisztítják, majd utána még 4 percig öblítik tiszta vízzel.

Konjac szivacs

Ez egy 100 százalékban organikus termék, a kígyópálma gyökeréből készül, s mivel ez a Távol-Keleten őshonos fa nagyon magasan él, szinte teljes mértékben mentes a káros anyagoktól, ellenben tele van bőrápoló vitaminokkal. Rendkívül finom rostjai elnyelik az arcbőrön megtapadó zsírt, hatékonyan, de kíméletesen radíroz.

Fényvédő krémek

Nemcsak az első napsugarak megjelenésekor, de egész évben fényvédő krémekkel védik arcbőrüket a káros sugaraktól. Ugye mi is találkoztunk már a tűző nap elől esernyő alá bújó ázsiai turistákkal a városban? Nem véletlenül, ők így védik magukat és gyönyörű arcbőrüket, bárhová is mennek a világban.

Nézzétek meg a többi trükköt is!

Forrás:
Pexels
Ajánlott cikkek