Egyéb kategória

Szűzies ajkak és óriási szemek – Ideje ellesni az ázsiai lányok sminktrükkjeit!

A Távol-Kelet misztikuma, titokzatossága, spiritualitása mindig is vonzó volt az emberiség számára. A földhözragadt, anyagias, nyugati társadalmaknak enyhülést hoznak a keleti kultúra testi-lelki szépségpraktikái. Nézzük, mik is ezek pontosan!

vous - 2016.06.15.
Szűzies ajkak és óriási szemek – Ideje ellesni az ázsiai lányok sminktrükkjeit!

Az ázsiai lányoknak nincsen könnyű dolguk a szemformájuk miatt. Szemhéjuk fedett, mozgó szemhéjuk nem, vagy alig látszik a belső szemzugban. Arcuk, arccsontjuk, homlokuk lapos, szemöldökük egyenes, ajkuk inkább vékony. Ezek tények, nem ítéletek. A biológia, valamint a teremtés tudta a dolgát, nem véletlenül lett ilyen arcberendezésük. Manapság persze mindenre van megoldás, egy kis plasztika, egy kis smink, csodákra képes mind. Ezt természetesen ironikusan írtam, habár valóban így van. Nekünk, nőknek sosem jó, ami van, mindig a másikét akarjuk, mindig hasonlítjuk magunkat. Az ázsiai lányok európai szemet akarnak, mi pedig állandóan mandulavágásúra húzzuk a szemünket.

Jó, ha a stílusok, kultúrák keverednek, ebből izgalmas dolgok születhetnek, de ne feledjük: maradjunk önmagunk!

Jöjjenek az alapok, amiket érdemes ellesni!

A hőn áhított mandulaszem

A fedett szemhéj szűkíti a szemet, ami arra sarkallta a lányokat, hogy profi módon megtanulják nagyítani a szemüket. Így a satírozással, kontúrokkal olyan hatást tudnak elérni, mintha látszódna a mozgó szemhéjuk. Ha hasonló hatást szeretnétek elérni, érdemes nyitott szemnél bejelölni, meddig tartson a satírozás, mert a „rálógó” szemhéjon alakítjuk ki optikailag az árnyékot.

Forrás:
herwordplus

Ezután az egész szemhéjra világos pasztellszínek kerülnek, matt és enyhén csillogó változatban is akár. Jöhetnek a púderszínek, a pasztellbarack, a vanília és társaik! Ezt kiegészítik egy tusvonallal, amit nem húznak túl a külső szemzugon, hiszen szemüket nem akarják tovább nyújtani. Megtartják a vonalat a belső és külső szemzug közötti részen, végig a szempillavonalon. Ahhoz, hogy látszódjon, a fedett szemhéj miatt igazán vastag is lehet ez a kontúr, ráadásul a belső szemzugba mindig kerül világos szín, ez is nagyítja a szemet.

Elő a műszempillákkal!

A szempillák sokat dobnak a tekinteten! Az ázsiai lányok akár nap mint nap felhelyezik a műszempillájukat, ami segít még nagyobbnak láttatni a szemet és nyitja azt. Általában olyat hordanak, ami középen hosszabb, és a két végén rövid: így a szem közepére kerülnek a hosszú szálak, ami ugyancsak kerekíti a szemet.

Forrás:
listal
vízálló szempillaspirál

Nagy pillákat szeretnétek? A VOUS-lányok megmutatták kedvenc spiráljaikat!

„A kozmetikai ipar rengeteget fejlődött a 20. és 21. században. A technológia ma már szinte követhetetlen, az igények viszont nem sokat változtak a kezdetek kezdete óta. Ahogy látni fogjátok, még mindig szinte mindannyian ugyanazt szeretnénk egy szempillaspiráltól” – szól egy korábbi cikkünk, amiben előtte-utána képeken meg is mutatjuk, hogy mennyit változik a tekintet szempilla-spirálozás után.

Kíváncsiak vagytok? Ide kattintva elolvashatjátok a cikket!

Szűzies ajkak

Az ajkakra natúr árnyalatok vagy áttetsző cseresznyepiros kerül. Az ajkak méretét nem nagyítják, sőt a saját íveiken belül maradnak. Ez az ajakfestési technika ugyancsak a szűzies jelleget mutatja – nem hivalkodó, nem alakít, csak színez.

Viszlát, bronzosító!

Az ázsiai lányok hamvas, fehér bőre egyszerűen gyönyörű. A világos színű, átlátszó bőr ártatlanságot, eleganciát sugall. Eszünkbe is juthatnak a gésák, akik csak társaságukat és aurájukat adták. A hamvas bőr okán az ázsiai lányok a hideg, rózsás arcpírt részesítik előnyben, amely ugyancsak a visszafogottságot mutatja. Különleges hatása lesz, érdemes lecserélni az oly imádott bronzosítót.

Forrás:
instagram
Kerüljétek el a tehenészlány-hatást! – Így használjátok helyesen a pirosítót

Kerüljétek el a tehenészlány-hatást! – Így használjátok helyesen a pirosítót

A pirosító majdhogynem jobb szolgálatot tesz, mint a szempillaspirál. Lehet igéző a tekintetünk, ha fakó az arcunk, mit sem ér! A pirosító felvitele azonban a legtöbbeteknek gondot okoz, ezért született meg a VOUS pírkisokosa, amit ide kattintva megnézhettek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!