Egyéb kategória

Ezt tegyétek, ha kipirosodtok a pasitok borostájától!

Imádjuk a rosszfiús küllemet, nem tehetünk róla. A férfi az bizony legyen férfi, még ha ez néha számunkra is kellemetlen mellékhatásokkal jár.
vous - 2016.03.18.
Ezt tegyétek, ha kipirosodtok a pasitok borostájától!

Borosta, szakáll, bajusz, ápolatlan, mégis szexi és vonzó külső. Hogy ebből mi jut nekünk a csodálaton és a beleremegésen kívül? Hát a piros, viszkető, sebes arcbőr. Hiába az imádat, ha a bőrünk tűréshatára nem képes harcba szállni az erős arcszőrzettel.

De mit is tehetünk ellene? Erre válaszul jöjjön néhány szuper tipp a Bustle segítségével, amikkel nemcsak megszabadulunk a kellemetlen mellékhatástól, de a bőrünkkel is csodát teszünk.

Forrás:
pexels.com

Smink előtti hidratálás

Szerencsére egyre több olyan alapozót kapni, amely amellett, hogy fed, szuper hatással van a bőrünkre is. Mindez sajnos nem elég az erős, férfias küllem ellen, ezért sminkelés előtt érdemes vastag rétegben hidratálnunk a szánk és az állunk körül a bőrünk, így kisebb az esély a kipirosodásra.

Nedves törlőkendő

Ha már érezzük a kellemetlen bizsergést, fogjunk egy nedves törlőkendőt, majd törölgessük át vele az irritált részt, és tartsuk rajta pár percig. A nedvesség hűti a bőrünk, felpezsdíti és nyugtatja.

Forrás:
pexels.com

Vazelin

Nem véletlen, hogy a tetoválások legbeváltabb nyugtatószere. Mi más is segíthetne a kipirosodott, sértett bőrnek, ha nem a vazelin? Sűrű anyaga miatt tartja a hidratáltságot és nyugtatja a bőrt.

Hámlasztás

Ez az, amit mindenképp halasszunk el a randi előtti estén. A bőrhámlasztás, bőrradírozás elengedhetetlen a hámsejtek megújításához, de jobb, ha inkább a pasimentes napokra hagyjuk. A bőrmegújulás velejárója, hogy érzékenyebb lesz a bőrünk tőle, így sokkal nagyobb az esély rá, hogy a pasinktól egyből elpirulunk, és nem a bókjai miatt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.