Egyéb kategória

Az ajándékok becsomagolása az ünnep része, ezért válasszátok a csomagolópapírt

Miután beszereztétek a tökéletes ajándékokat, jöhet a legjobb, vagy sokak számára legrosszabb rész, a csomagolás. Sokan nem szerettek a csomagolópapírokkal bajlódni, ezért inkább az egyszerűbb ajándéktasak mellett döntötök. Pedig számtalan pozitív oldala van annak, ha magatok készítitek el a csomagolást.

vous - 2018.11.11.
Az ajándékok becsomagolása az ünnep része, ezért válasszátok a csomagolópapírt

Az ajándékcsomagolás szerves részét képezi az ünnepi készülődésnek. A Redbook szerzője ezért ajánlja nektek a csomagolópapírt az ajándéktasakok helyett.

  1. A becsomagolt ajándék sokkal szebb
    Maga az ajándék a fontos, de az sem utolsó szempont, hogy mibe van becsomagolva. Egy szépen becsomagolt meglepetés sokszor sokkal vonzóbb, mint egy szimpla ajándékzacsiba tett ajándék.
  2. Fokozza a várakozást és az izgalmat
    Emlékeztek még gyerekkorotokból, hogy micsoda izgalmat rejthettek a szép papírba csomagolt ajándékok? Ha papírzacsiba teszitek, egyszerűen kitalálhatja a másik, mit rejt a csomag, viszont, ha neki kell kibontogatni, az csak még jobban fokozza a várakozás izgalmát.
  3. A kicsomagolás a gyerekeket boldoggá teszi
    A gyerekek tudnak a legjobban örülni annak, ha darabokra téphetik a csomagolást, ami alatt meglelik ajándékukat.

+1 Kevésbé árt a környezetnek

Ha újrahasznosítható csomagolópapírba csomagoljátok az ajándékot, kevésbé szennyezitek a környezetet.

Forrás:
Hámori Zsófia
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.