Egyéb kategória

Micsoda? Húsz éves a Baby One More Time!

Ki ne emlékezne gyermekkorunk egyik legnagyobb slágelére, Britney Spears: Baby One More Time című dalára? Akármilyen megdöbbentő is, és akármennyire érezzük is ettől öregnek magunkat, a kislemez éppen most lett húsz éves..

vous - 2018.10.24.
Micsoda? Húsz éves a Baby One More Time!

“Az egész dal arról a stresszről szól, amin mindannyian keresztül kell, hogy menjünk tinédzserként. Mindig tudtam, hogy ez egy klassz dal, mert más volt. Imádtam, de nem hiszem, hogy megjósolható, hogy egy dal milyen fogadtatásban fog részesülni..” -nyilatkozta az énekesnő az évfordulóval kapcsolatban.

Objektum doboz

Külön érdekesség, hogy a a dal szerző párosa, Max Martin és Rami Yacoub eredetileg a TLC nevű – akkor igen népszerű lánycsapat – együttesnek szánták a dalt, ám ők visszautasították.

Britney egyébként a kislemezt Svédországban rögzítette, amire Rami így emlékezett:

“Nagyon visszafogott volt és édes. Még gyerek volt, senkinek nem volt fogalma arról, hogy milyen lappangó tehetség bújuk meg az ártatlan külső mögött.”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.