A brownie önmagában is tökéletes, ha jó szaftos, lágy és intenzíven csokis a tésztája, de egy kis kávéval ízesítve még teltebbek, gazdagabbak az ízei, és a mokkás aroma nagyon jól ellenpontozza a süti édességét is. A teteje finoman roppan, a belseje puha és szinte krémes, szétolvad a szájban...
Jobb helyeken mindenhol jár egy falatka csokoládé a kávéhoz, nem véletlenül, hiszen a kávé és a csokoládé erősítik, kiemelik egymás aromáit. Így van ez ennél a nagyon csokis, isteni finom brownie-nál is, aminek tökéletesek az arányai, puha a tésztája, illatos és nagyon kényeztető, annak ellenére, hogy igazán egyszerű elkészíteni, és a legnagyobb kihívás benne, hogy kivárjuk, míg legalább langyosra hűl…
Kávés brownie
Hozzávalók egy 20×20 centis tepsihez:
Ha szeretnétek elkészíteni, nézzétek meg hogyan kell!