Egyéb kategória

Meghan Markle a veszély ellenére folytatja útját

Harry herceg és Meghan hercegné az ausztrál szigetvilágon tett látogatásuk újabb állomásához érkezett, ez azonban eléggé aggasztja a rajongókat.

vous - 2018.10.23.
Meghan Markle a veszély ellenére folytatja útját

A hercegi pár hatalmas szélben érkezett a Fidzsi-szigetekre, ahogy leszálltak a repülőről, Meghannak a kalapját kellett fognia, míg az őket fogadó tisztviselők nem győzték tartani a leterített vörös szőnyeget. Harry és Meghan Ausztráliából utazott egyenesen a fővárosba, Suvába.

Objektum doboz

Meghan hercegné elbüvölő fehér ruhát viselt, mely egy ausztrál márka, a Zimmerman darabja, hozzá Stephen Jones kalapot vett fel, és a királynőtől kapott fülbevalóban és a Károly hercegtől kapott karkötőben pompázott. Meghan Markle-t egyébként lépten-nyomon ékszerekkel ajándékozzák meg nemcsak a családtagok. Legutóbb például egy rajongójától kapott nyakláncban láthatták a szerencsések. A pár négy napot tölt a Csendes-óceán déli térségben, mielőtt a hét második felében Tongába utazik.

Objektum doboz

Sokakban azonban kétségek merültek fel az utazás biztonságát illetően, mivel a Zika-vírus, igaz, mérsékelten, de kockázatot jelent a régióban. A szúnyogok által hordozott betegség károsíthatja a magzat fejlődését, és a Külügyi és Nemzetközösségi Minisztérium azt is tanácsolja a várandós anyáknak, hogy inkább ne utazzanak a térségbe. A Palota azonban nyugodt az utazással kapcsolatban, mert Meghan kikérte az orvosok véleményét, és örül, hogy a körülbelül 12-14 hetes terhes hercegné folytatja útját. Harry és Meghan egyébként ugyanabban a szállodában, a Grand Pacific Hotelben tartózkodik, ahol a királynő is megszállt 1953-ban.

Objektum doboz

 

Ajánlott cikkek