Egyéb kategória

Mi a kedvenc színetek? Ezt árulja el a személyiségetekről

Életünk során többször is változhat az, hogy mi az aktuális kedvenc színünk, és ez nem véletlen – mi is formálódunk, változunk az évek alatt, és a számunkra legkedvesebb szín a személyiségünkről is árulkodik.

vous - 2018.10.21.
Mi a kedvenc színetek? Ezt árulja el a személyiségetekről

Piros

Nagyon szenvedélyesek vagyunk, érzelmeinket gyakran végletesen éljük meg. Sokszor inkább a szívünkkel döntünk, mint az eszünkkel. Ha valakit szeretünk, azt minden nap éreztetjük vele, és a tűzbe tennénk érte a kezünket.

Lila

Művészlelkünk van, tele vagyunk kreativitással és a spiritualitás sem áll távol tőlünk. Kisugárzásunk melegséget áraszt, ezért mások szeretnek a társaságunkban lenni.

Sárga

A sárga bármely árnyalata is legyen a kedvenc színünk, jellemző ránk, hogy általában jókedvűek vagyunk, és ezt könnyen átragasztjuk másokra is. Kifinomult a humorérzékünk, és nagyon nehéz velünk összeveszni. Emellett szeretünk adni, és a segítőkészségünk is hatalmas.

Rózsaszín

Kifinomultak és gyengédek vagyunk, bárkit meg tudunk nyugtatni már a puszta közelségünkkel is. Gyakran anyáskodunk is mások felett, hiszen akik közel állnak hozzánk, azokat próbáljuk óvni és védelmezni. Nőies tulajdonságainkkal könnyen el tudjuk csavarni a férfiak fejét.

Nézzétek meg a többi színt is!

Forrás:
vous
Ajánlott cikkek