Egyéb kategória

Jenna Dewan így reagált Channing Tatum új kapcsolatára!

Az egykori álompár, Jenna Dewan és Channing Tatum már egy ideje bejelentették a válásukat, ám mi még mindig csak azt tudjuk ismételgetni, hogy de kár, olyan szépek voltak… Ám az élet sajnos nem egy hollywood-i mese, sőt, úgy tűnik ez még magára Hollywoodra sem igaz, Channing pedig már túl is lépett exfeleségén. 

vous - 2018.10.19.
Jenna Dewan így reagált Channing Tatum új kapcsolatára!

Talán kicsit mindannyian reménykedtünk abban, hogy Jenna és Channing újra egymásra találnak, hiszen talán ők voltak a kedvenc hollywood-i álompárunk. És bár közös gyermekük miatt igazán jó viszont ápolnak egymással a válás ellenére is, úgy tűnik, Channing valóban túllépett volt feleségén, méghozzá a hírek szerint Jessie J oldalán találta meg a boldogságot. Persze ezek után mindenki arra volt kíváncsi, hogy ehhez Jenna vajon mit szól. Ha pedig botrányra számítottunk, akkor csalódnunk kell, hiszen Jenna egyik közeli ismerőse elárulta, hogyan is érez a gyönyörű színésznő a történtekkel kapcsolatban:

“Jenna tisztában van vele, hogy Channing egy ideje randizgat, úgyhogy ez nem érte meglepetésként. Nem érdekli, mit csinál Channing, amíg ott van Everly (a kislányuk) mellett. Már mindketten továbbléptek, Jenna is randizik, és ez így van rendjén.”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.