Egyéb kategória

Kim Kardashian ismét felháborodást keltett a rajongói között

A Kardashian-klán királynóje, Kim Kardashian soha nem kicsinyeskedik, ha botrányról, vagy magamutogatásról van szó, legújabb sminkkollekciója népszerűsítése közben sikerült kivernie a biztosítékot.

vous - 2018.10.18.
Kim Kardashian ismét felháborodást keltett a rajongói között

Kim Kardashian legújabb sminkkollekciója biztosan rengeteg embert fog érdekelni, hiszen a promóció már most elérte a célját, hiszen mindenki erről beszél. A háromgyerekes anyuka ugyanis anyaszült meztelenül pózol a képen, amit még rajongói is felháborítónak tartanak. A fényképet egyébként David LaChapelle készített, ahol egy ágyneműn fekszik, meztelen melleit pedig csak épphogy eltakarja ujjaival.

Objektum doboz

A dühös üzenetek azonnal elárasztották a valóság-show sztár instagramját, ahol felmerült az emberekben, hogy voltaképpen mit is akr árúba bocsátani ezzel a képpel, hiszen a sminkhez nem igazán van köze. Egy azonban biztos; a Kardashian lányok mindig tudják, hogy hogyan vonják magukra a figyelmet, és ahogy mondani szokták, a rossz reklám is reklám.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.