Egyéb kategória

A legnagyobb sztárok, akik szerepeltek a Playboy címlapján

Szeptember 27-én meghalt Hugh Hefner és vele együtt egy korszak is lezárult. A Playboy történelmében már számos híresség került címlapra, ebből mutatunk most párat. Így állítunk emléket Hugh Hefnernek. 

vous - 2017.09.28.
A legnagyobb sztárok, akik szerepeltek a Playboy címlapján

Marilyn Monroe

Kihagyhatatlan a listáról, már csak azért is Marilyn volt az első nyuszilány – a Playboy legelső kiadásának címlapján ő mosolyog ránk 1953-ból. Bár nem ez volt az első és utolsó, hogy a legenda a magazin címlapján szerepelt. 

Forrás:
Playboy
marilyn

Ezért hagyjátok abba a Marilyn Monroe-idézetek osztogatását a Facebookon

Egy időben elárasztották a Marilyn Monroe-idézetek a Facebookot, aztán jött az ellentábor, és felháborítónak tartották, hogy a nők egy „escortlány” szavait osztogatják. Ez a jelző talán túlzás, azonban itt egy újabb indok, miért ne idézzük a legendát.

Kate Moss

A legendás szupermodell, Kate Moss a magazin 60. szülétésnapi címplapján szerepelt, még 2013-ban. Akkor Kate teljesen kivetkőzött magából. 

Forrás:
Playboy

Pamela Anderson

Az ő neve már egybeforrt a Playboy márkával. Pamela összen 14-szer szerepelt a magazin címlapján, sőt ő volt az utolsó teljesen meztelen hölgy a magazinban. Akkor így nyilatkozott: 

„Kaptam egy hívást Hugh Hefner ügyvédjétől, aki annyit mondott: Nem akarunk senki mást, téged akarunk! Vállalod az utolsó Playboyt? Mi? Én? Ez most komoly? Aztán arra gondoltam, miért ne, ez egy nagyon jó dolog.

Nagyon nehéz lesz felvennem a versenyt, én már nem vagyok az a szomszéd lány típus. Már többször levetkőztem, és ha már megmutattam mindent, nagyon nehéz lesz még érdekessé tennem, ami a ruhám alatt van.

Forrás:
Playboy

Kim Kardashian

 Kim Kardashian 2007-ben szerepelt a Playboy címlapján, majd nagyon furcsán nyilatkozott róla:

Sajnálom, hogy elvállaltam Playboyt! Kényelmetlenül éreztem magam.

Akkor mégis miért tette? Azért, mert édesanyja, Kris Jenner ráerőltette… 

Objektum doboz

Ettől függetlenül Hugh Hefner halála után ezt tweetelte:  

Annyira megtisztelve érzem magam, hogy a Playboy-csapat tagja lettem! Nagyon hiányozni fogsz! Szeretlek, Hef! Puszi.

Forrás:
Playboy
gregor-bernadett

Nincs többé meztelen mell – Ezek voltak a magyar Playboy legnagyobb momentumai

A Playboy elképzelhetetlen lenne meztelen női test nélkül, hiszen emiatt veszik emberek ezrei már 63 éve a nyuszis magazint. Pontosabban csak vették, új időszámítás veszi ugyanis kezdetét. A Playboy főszerkesztője, Cory Jones és a magazin megálmodója, Hugh Hefner úgy döntöttek, nem kedveznek többé meztelenséggel az olvasóknak, és eltűnnek a magazinból a ruhátlan hölgyek. A cikk folytatása ITT jön!

Ajánlott cikkek