Egyéb kategória

Katalin hercegné pirosat, Meghan Markle kéket viselt a királyi esküvőn

Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank esküvőjén Katalin hercegné, Vilmos herceg, Meghan Markle és Harry herceg is tiszteletüket tették. A hercegnék két klasszikus szín, a piros és a kék mellett döntöttek.

vous - 2018.10.12.
Katalin hercegné pirosat, Meghan Markle kéket viselt a királyi esküvőn

Eugénia hercegnő ruháját ide kattintva nézhetitek meg >>> 

Meghan Markle

Öt hónappal ezelőtt ugyanezen a helyszínen ment férjhez. Eugénia hercegnő esküvőjén ugyanattól a tervezőtől választott ruhát, aki a menyasszonyi öltözékét is tervezte. A Givenchy elegáns, sötétkék kabátot és ruhát biztosított a 37 éves hercegnő számára. A pontot az i-re a kalap tette fel, amely egy kis játékosságot ad az elegáns, monokróm viseletnek.

Objektum doboz

Objektum doboz

Katalin hercegné

A hercegné is kedvencétől, Sarah Burton tervezőnőtől választott ruhát, aki az Alexander McQueen divatház vezetője. Ha pontosak szeretnénk lenni, a 36 éves hercegné nem igazi pirosat viselt, inkább sötét málnaszín árnyalatra tette le a voksát. Ez pedig tökéletes választás számára, és valószínűleg nem okoz akkora szóbeszédet, mint az a ruha, amit Meghan Markle esküvőjén viselt. Arról ugyanis sokan azt gondolták, hogy hófehér, és kifejezetten tiszteletlennek tartották Katalint a választás miatt. Mások viszont ünnepelték, ugyanis a hercegné negyedik alkalommal jelent meg a ruhában hivatalos eseményen, amelyről fotó is készült.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Néhány vendég ruhájáról itt láthattok képeket >>>

Ez pedig a legintimebb jelenet, amit Katalin hercegnétől és Vilmos hercegtől láttunk az esküvőn. Awwwww!

Forrás:
Facebook
Ajánlott cikkek