Egyéb kategória

Selena Gomez összejött exével?

Selena Gomezről manapság nem sokat hallunk, ami a magánéletét illeti, hiszen látszólag a boldog szinglik életét éli. Egyetlen egy posztnak köszönhetően azonban most elindultak a találgatások, hogy Selena és a német dj, Zedd vajon újra egy párt alkotnak-e.

vous - 2018.10.09.
Selena Gomez összejött exével?

Zedd és Selena még 2015-ben alkottak egy rövid ideig párt, ám természetesen ahogy az folyamatosan megismétlődött, Selena Justin karjaiban kötött ki. A szakítás után a az egykori pár nem igazán beszéltek egymással vagy egymásról, most azonban megtört a csen, hiszen Zedd Twitter oldalán dicsérte meg egykori kedvesét, DJ Snakkel közöss új slágere miatt. Nem is kellett több a rajongóknak, akik szerint Zedd és Selena biztosan újra együtt vannak, hiszen egy férfi csak akkor dicséri a nő munkáját, ha egy párt alkotnak, főleg egy olyan csúnya szakítás után. 

Objektum doboz

Őszintén szólva ez azért nem elég meggyőző bizonyíték számunkra, ám jobb, ha a következő időkben odafigyelünk rájuk, hátha többet is megtudhatunk!

Címkék: #selena gomez #zedd
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.