Egyéb kategória

Selena Gomez összejött exével?

Selena Gomezről manapság nem sokat hallunk, ami a magánéletét illeti, hiszen látszólag a boldog szinglik életét éli. Egyetlen egy posztnak köszönhetően azonban most elindultak a találgatások, hogy Selena és a német dj, Zedd vajon újra egy párt alkotnak-e.

vous - 2018.10.09.
Selena Gomez összejött exével?

Zedd és Selena még 2015-ben alkottak egy rövid ideig párt, ám természetesen ahogy az folyamatosan megismétlődött, Selena Justin karjaiban kötött ki. A szakítás után a az egykori pár nem igazán beszéltek egymással vagy egymásról, most azonban megtört a csen, hiszen Zedd Twitter oldalán dicsérte meg egykori kedvesét, DJ Snakkel közöss új slágere miatt. Nem is kellett több a rajongóknak, akik szerint Zedd és Selena biztosan újra együtt vannak, hiszen egy férfi csak akkor dicséri a nő munkáját, ha egy párt alkotnak, főleg egy olyan csúnya szakítás után. 

Objektum doboz

Őszintén szólva ez azért nem elég meggyőző bizonyíték számunkra, ám jobb, ha a következő időkben odafigyelünk rájuk, hátha többet is megtudhatunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.