Egyéb kategória

Kislány! Kate Hudsonnak kislánya született

Megszületett Kate Hudson harmadik gyermeke, néhány nappal ezelőtt egy kislánynak adott életet a színésznő. Másnap pedig már meg is osztotta az örömhírt a rajongóival.

vous - 2018.10.08.
Kislány! Kate Hudsonnak kislánya született

A kislány a Rani Rose Fujikawa nevet kapta, aminek a jelentését is elmagyarázta a színésznő a követőinek: Rani, azaz Ronnie lett a nagyapja, Ron Fujikawa után. Kate leírja, hogy Ron nagypapa egy nagyon különleges ember volt, és nagyon hiányzik nekik – az ő tiszteletére kapta a kislány ezt a nevet.

Rani az első lánya Kate Hudsonnak – közös gyermeke Danny Fujikawa zenésszel, akivel 2017 óta vannak együtt. Két fia van már: a 14 éves Ryder Robinson és a 7 éves Bingham Bellamy, akik a korábbi kapcsolataiból születtek.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: