Egyéb kategória

Újabb főszerepet kapott Gal Gadot

A Wonder Woman egyértelműen meghozta a hatalmas népszerűséget és elismerést a színésznőnek, ám úgy tűnik ő nem éri be ennyivel, és különbözőbbnél különbözőbb filmekben szeretné megmutatni színészi képességeit.

vous - 2018.10.04.
Újabb főszerepet kapott Gal Gadot

Mindössze pár nap telt el, mióta bejelentették, hogy Gal Gadot is csatlakozik a Halál a Níluson című film stábjához, amely a nagy sikert aratott Gyilkosság az Orient expresszen folytatása lesz. A rendező, az előző filmhez hasonlóan Kenneth Branagh lesz, a forgatókönyvet pedig Michael Green fogja megírni, akinek a nevéhez olyan filmek fűződnek, mint például a Szárnyas fejvadász 2049, vagy Logan – Farkas.

Objektum doboz

A Halál a Níluson című filmben Gal Gadot egy gazdag, frissen házasodott nőt, Linnet Ridgeway Doyle-t fogja alakítani, Poirot pedig természetesen ebből a részből sem hiányozhat, ezúttal egy hajón elkövetett bűntény után fog nyomozni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.