Egyéb kategória

Csodás: megszületett Gal Gadot második gyermeke

Megszületett Gal Gadot második gyermeke. A Csodanő Instagram-oldalán jelentette be az örömhírt.

vous - 2017.03.21.
Csodás: megszületett Gal Gadot második gyermeke

Megszületett a gyönyörű Gal Gadot második gyermeke, Maya. A Wonder Womanként ismert színésznő Instagram-oldalára töltött fel egy aranyos fotót, amelyhez csak annyit írt:

És már négyen vagyunk… Megérkezett Maya. Olyan hálás vagyok az összes csodáért az életemben!

Objektum doboz

A színésznőnek és férjének, Yaron Versanónak már van egy 6 éves kislánya, Alma, aki immár büszke nővér. 

Ami azt illeti, a szépséges Gal Gadot tényleg nem panaszkodhat, ugyanis a napokban jelent meg a Wonder Woman újabb előzetese, a film pedig júniusban debütál az amerikai mozikban.

gal-gadot

Hírek a képregények világából: taroltak a csajok a Comic-Conon

A képregényimádó lányok biztosan tudják, hogy nagy esmény volt július 21–24-én San Diegóban. Megrendezték a 2016-os Comic-Cont, magyarul a San Diegó-i Nemzetközi Képregény Találkozót. Sok érdekes infóval gazdagodtunk, már ami az elkövetkezendő év képregény-adaptációit illeti. 

Korábbi cikkünket ITT találjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.