Egyéb kategória

Nyomozzátok ki, milyen detektívek lennétek a személyiségetek alapján! – VOUS-teszt

A rejtélyek és megoldandó problémák körbeölelik a mindennapokat. De a megoldások is ott hevernek mellettük, csak meg kell találni a hozzájuk vezető utat. Mindenki problémamegoldó képessége más, de biztos vagyok benne, hogy bennetek is lakozik egy Miss Marple vagy épp egy Sherlock. Derítsétek ki, ti melyik híres nyomozóra hajaztok leginkább! 

vous - 2016.10.20.
Nyomozzátok ki, milyen detektívek lennétek a személyiségetek alapján! – VOUS-teszt

Idén 100 éve, hála Agatha Christie-nek, hogy „megszületett” Poirot alakja. Elsőként A titokzatos stylesi eset című regényben jelent meg, amit Agatha Christie 1916-ban írt, de csak 1920-ban publikálták. A kerek évforduló örömére letesztelhetitek, melyik híres nyomozóra hasonlítotok leginkább.

Nyomozzátok ki, ti milyen detektívek lennétek a személyiségek alapján! - VOUS-teszt Németh Nóri

Ebből a rajzból kiderül, mennyire ismeritek Agatha Christie regényeit!

Grafikusunk, Panka Agatha Christie 125. születésnapjára egy képrejtvénnyel készült: az írónő szobájában elrejtett egy-egy utalást 7 népszerű bűnügyi regényére.

Vajon mindet megtaláljátok? Ide kattintva letesztelhetitek magatokat.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.