Az almás süti mindig sikert arat, különösen akkor, ha olyan mutatós és illatos, ráadásul annyira pofonegyszerű, mint ez a vajas és fűszeres almatorta. Isteni finom, és tényleg gyerekjáték elkészíteni!
Bár almát egész évben kapni, most van az igazi szezonja, így kihagyhatatlan ilyenkor egy jó kis almás sütemény. Viszonylag sok vajjal készül, de ettől nagyon finom puha, ruganyos, szaftos, és hosszan friss is marad, már ha adunk neki esélyt, és nem fogy el pillanatok alatt…
Az alapreceptbe most vanília, gyömbér és fahéj is került, ezek nagyon jól passzolnak az almához, ami egész lágyra, szinte olvadósra sül a vajas tésztával, és isteni illatokkal tölti be a konyhát már sülés közben, de természetesen fűszerek nélkül vagy más ízesítőkkel is készíthető, sőt akár alma helyett körtével vagy szilvával is érdemes kipróbálni, mert a tészta tényleg tökéletes és nagyon egyszerű elkészíteni.
Illatos almatorta
Hozzávalók:
Az elkészítéshez kattintsatok IDE!