Egyéb kategória

Irigylésre méltó Selena Gomez és Taylor Swift barátsága

A két szupersztár hosszú évek óta áll roppant közel egymáshoz, barátságuk pedig megingathatatlannak tűnik, aminek ékes bizonyítéka Selena legutóbbi élő videója, melyben szó esett Taylor Swiftről is

vous - 2018.09.25.
Irigylésre méltó Selena Gomez és Taylor Swift barátsága

Selena és Taylor már karrierjük kezdete óta mély és szoros barátságot ápolnak, és annak ellenére, hogy a sajtó folyamatosan próbált pletykákat terjeszteni miszerint megromlott kapcsolatuk, ez egyértelműen mindig hamis volt, hiszen a két énekesnő imádja egymást, és mindig kiállnak a másik mellett, amikor annak szüksége van rá.

Objektum doboz

Legutóbb Selena szólalt meg ezügyben, miközben egy élő videófelvételt csinált hivatalos Instagram oldalán:

“Taylor fantasztikus, imádom őt! Egész egyszerűen elképesztő. Ma is beszéltem vele. Számomra ő tényleg olyan, mint egy nővér, hiszen mindent elmondok neki” – mesélt lelkesen az énekesnő.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.