Egyéb kategória

Erre utal, ha éjjelente mindig ugyanakkor ébredtek fel

Nagyon ritkán alszunk át egy teljes éjszakát, és mindig azt vesszük észre, hogy ugyanabban az időpontban ébredünk fel? A kínai orvoslás szerint ennek szervi okai vannak, ugyanis a 12 fő szervünk aktivitása kétóránként váltja egymást a nap folyamán. Lássuk, mit jelent, ha mindig ugyanakkor nyílik ki a szemünk éjszaka!

vous - 2018.09.23.
Erre utal, ha éjjelente mindig ugyanakkor ébredtek fel

Este 9–11 óra között

Ilyenkor általában még nagyon kevesen alszanak, ám ha azt tapasztaljuk, hogy bármilyen fáradtak is vagyunk, egyszerűen képtelenek vagyunk elaludni, akkor a kínai szervóra szerint valamilyen anyagcsere-probléma húzodhat a háttérben.

Este 11 és éjjel 1 óra között

Ilyenkor az epehólyagunk dolgozik, tehát ha ebben az időpontban ébredünk fel, lehet, hogy étrendünkben keresendő az ok, amellyel túlságosan leterheljük ezt a szervünket.

Nézzétek meg a cikk folytatását!

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.