Egyéb kategória

Erre utal, ha éjjelente mindig ugyanakkor ébredtek fel

Nagyon ritkán alszunk át egy teljes éjszakát, és mindig azt vesszük észre, hogy ugyanabban az időpontban ébredünk fel? A kínai orvoslás szerint ennek szervi okai vannak, ugyanis a 12 fő szervünk aktivitása kétóránként váltja egymást a nap folyamán. Lássuk, mit jelent, ha mindig ugyanakkor nyílik ki a szemünk éjszaka!

vous - 2018.09.23.
Erre utal, ha éjjelente mindig ugyanakkor ébredtek fel

Este 9–11 óra között

Ilyenkor általában még nagyon kevesen alszanak, ám ha azt tapasztaljuk, hogy bármilyen fáradtak is vagyunk, egyszerűen képtelenek vagyunk elaludni, akkor a kínai szervóra szerint valamilyen anyagcsere-probléma húzodhat a háttérben.

Este 11 és éjjel 1 óra között

Ilyenkor az epehólyagunk dolgozik, tehát ha ebben az időpontban ébredünk fel, lehet, hogy étrendünkben keresendő az ok, amellyel túlságosan leterheljük ezt a szervünket.

Nézzétek meg a cikk folytatását!

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!