Egyéb kategória

Vállalom: nem szeretem a fagyit! – el is mondom, miért

Ha beköszönt a nyár, már előre csiklandoz a nevetés belülről, hogy mikor teszi fel a kérdést a pasim: „megyünk fagyizni?”. Közvetlenül ezután pedig állandósul a kérdés: „van itthon fagyi/jégkrém?”. A dolog azért mulattat ennyire, mert lenyűgöz a tény, hogy ő ennyire tud rajongani egy nyalánkságért, amit én legalább annyira utálok. 

vous - 2016.06.18.
Vállalom: nem szeretem a fagyit! – el is mondom, miért

Igen, tudom, most biztosan megrökönyödtetek, de ez van. Pedig vannak emlékeim a fagyiimádó korszakomból is, mikor a citromos, aztán a csokis, majd a vaníliás volt a kedvencem, és arra is emlékszem, milyen az, mikor az autóban lecsöpögteted magad, mert átolvad a tölcsér alja, és egy használt zsepi sincs a környezetetekben. De aztán elmúlt a szerelem, és közönnyé változott. Azóta pedig sorra kapom a jobbnál jobb mondatokat, amit az elkerekedő szemű emberek mondanak nekem, mikor rezignáltan közlöm, hogy nem szeretem a fagyit. Ha mégis fagyinyalásra vetemedem, az az egyik fagyizó étcsokis gombóca miatt teszem, de csak azért, mert olyan erősen beszínezi a nyelvem és a fogaim, hogy utána nem lehet nem ellőni egy zombiszelfit. Apropó, ugye tudjátok, hogyan kell jó szelfit csinálni?

Forrás:
pexels

Össze is szedtem nektek pár dolgot, ami miatt a fagylalt nem tartozik a kedvenceim közé, hátha így nagyobb megértést kapok a külvilágtól, bár ha nem, az se lesz a világvége, én megértem, hogy vannak emberek, akiknek a fagyi olyan, mint borsónak a héja.

Éhes maradok

Mintha levegőt nyalnék levegővel, némi hópehellyel. Ezerszer is inkább a csoki, ami testes, és szétolvad a szájban. Tudjátok, kattintottak rólam is egy fotót, ahol már készakarva se tudnám letagadni, milyen édesszájú vagyok. Minden elismerésem Sophie-nak, aki kibírta, hogy ne egyen cukrot kettő, mondom K-E-T-T-Ő teljes hétig

Csöpög, csöpög, CSÖPÖG

A csoki maximum kicsit folyik, ha túl nagy a kánikula, de a fagyi az valami rémálom. Az megvan, mikor valakinek a fagyiját tartjátok, mert elugrik mosdóba, és vagy belenyaltok, vagy a kezetekre folyik?  

Objektum doboz

Hideg

Egyfelől azt az illúziót kelti az ember lányában, hogy hűt, pedig ez nem igaz, másfelől pedig annyira érzéketlenre fagyasztja a nyelvet, hogy egy idő után olybá tűnik, egy jégtömböt szopogattok. Ízek? Ugyan már…

Milyen fagyit eszel?

(ránézek)

Vaníliásat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.