Egyéb kategória

5 szextévhit, amit meglepően sokan elhisznek

Talán nem meglepő módon az emberek elég szégyenlősek tudnak lenni, ha a szex kerül szóba. Ez is oka lehet annak, hogy él jó pár olyan elmélet a közhiedelemben, aminek semmiféle valóságalapja nincs, mégis rengetegen elhiszik. Tegyük félre a zavarunkat, és döntsünk le pár tévhitet a szex körül!

vous - 2018.09.23.
5 szextévhit, amit meglepően sokan elhisznek

A nők hüvelye kitágul, ha sokat szexelnek

Közkeletű tévhit, hogy a hüvely kitágul, ha a nőnek nagy a szexuális étvágya, vagy ha nagy péniszű férfival fekszik le. Közösülés közben a vagina valóban tágul valamennyit, ám utána össze is szűkül, és alap átmérőjét leginkább a genetika határozza meg, nem a promiszkuitás.

A női ejakuláció kamu

A női „magömlés”, azaz a jelenség, amikor orgazmus során a nők is spriccelnek egy kevés folyadékot onnan, sokak szerint csak kamu, előre megrendezett pornófogás, a valóságban nem létezik. Az igazság azonban az, hogy igenis létezik, a nők 10–40%-a tapasztalt már akaratlan vizeletspriccelést orgazmus során. Mert igen, a kilövellt folyadék valójában egy kis adag vizelet.

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.