Egyéb kategória

Ez ám az ereszd el a hajam! – Így mulatott Victoria Beckham saját slágerére

Victoria Beckham büszkén vállalja partyarcát is, Instagramján tette közzé azt a videót, melyben a hajdani Spice Girls slágerre, a Spice up your life-ra táncol. 

vous - 2018.09.17.
Ez ám az ereszd el a hajam! – Így mulatott Victoria Beckham saját slágerére

Úgy tűnik, az énekesnőből lett divattervező ünnepi hangulatban volt a márkája 10 éves fennállására rendezett összejövetelen, pedig cége annyira nem teljesített jól az elmúlt 8 évben, a hírek szerint összesen 12 millió fontos veszteséget könyvelhet el.

Objektum doboz

Victoria ugyanakkor nem esik kétségbe. Egy interjúban úgy beszélt a márkáról, mint ötödik gyermekéről.  – Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem érdekel. Úgy érzem magam, mintha meztelenül állnék egy emberekkel teli szobában, aki azt kérdezgetik, mit gondolok. Keményen dolgozom, az egész csapat keményen dolgozik. És még sosem gratuláltam magamnak ezért. Talán gyakrabban kellene megveregetnem a vállam, mert nagyszerű dolog, amit elértem – nyilatkozta optimistán.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.