A sütinyalóka - vagy cake pop - nem igazi nyalóka, de mivel pálcára van húzva, leginkább erre az édességre hasonlít. Gyerekeknek vagy csajos partira érdemes ilyet készíteni, mert magyon mutatós és mindig mosolyt fakaszt. Egyáltalán nem bonyolult, most meg is mutatjuk lépésről lépésre.
Sütinyalóka sokféle van, vannak, akik a kekszgolyóhoz hasonló masszából készítenek gombócokat, és ezt húzzák pálcikákra, de még mutatósabb, ha linzertésztából készítünk minipitéket. Ezek háziasak, omlósak, puhák, és pohárba állítva vagy akár almába szurkálva nagyon jó hangulatot teremtenek – és persze isteni finomak.
A klasszikus linzerhez képest itt annyiban kell eltérnünk, hogy általában a sütés után szoktuk tölteni és kettesével összeragasztani ezt a sütit. Ezeknél a cuki minipitéknél viszont a sütés előtt kerül bele a töltelék, ami lehet lekvár, de miért ne lehetne akár mogyorókrém vagy csoki, és ezzel sül nagyon finom puhára, illatosra és mesésen omlósra ez a mutatós sütemény.
A csokis sütinyalóka receptjét ide kattintva találjátok >>>