Egyéb kategória

Sarolta hercegnő minden helyzetben feltalálja magát

Királyi családba születni nem hétköznapi életet vetít előre, Vilmos herceg és Kate Middleton azonban mindent megtesz, hogy gyermekeik is kivegyék a részüket mindabból, amiből az átlagos gyerekek is.

vous - 2018.09.14.
Sarolta hercegnő minden helyzetben feltalálja magát

A szülők fontosnak tartják a megfelelő tanulmányokat, melyeket nem lehet elég korán kezdeni, ugyanakkor az sem elengedhetetlen, hogy a gyerekek kövessék a királyi családban hagyományosnak számító sportokat, mely a férfiaknál a póló, a nőknél pedig a lovaglás.

Persze, neveltetés ide vagy oda, a piciknek saját egyéniségük van, és hónapról hónapra tanúi lehetünk annak, ahogyan változnak, és alakul a személyiségük. Az már most világosan látszik, hogy míg az elsőszülött György herceg inkább visszahúzódó, csendes típus, Sarolta hercegnő a társaság középpontja címre pályázik. Remekül feltalálja magát az egyes helyzetekben, itt például első, hivatalos kézfogását láthatjuk.

Objektum doboz

Hogyha vendégek érkeznek, mindig megkérdezi őket, kérnek-e teát, süteményt, ha pedig kell, rendre utasítja a fotósokat. Emlékszünk, hogy Sarolta hercegnő a kis Lajos keresztelőjén hogyan vitte el a showt, amikor a szertartásra sétáltak.

Objektum doboz

Igazán professzionálisan hozta hercegnői szerepét, ahogyan az újságíróknak integetett, amikor édesanyját mentek meglátogatni a kórházba, öccse születésekor.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.