Egyéb kategória

Mi az a négy dolog, amitől a hideg rázza a férfiakat egy kapcsolatban?

Egy párkapcsolat minden esetben két emberen múlik. Mindkét félnek ugyanannyi energiát kell belefektetni, hiszen az egyensúlyon alapszik minden. Nyilván a férfi és a nő részéről is vannak olyan dolgok, amiket nehezen viselnek el a másik féltől, mi most azonban azokat vesszük górcső alá, amiktől általában a pasik készülnek ki a barátnőjükkel vagy feleségükkel kapcsolatban.

vous - 2018.09.14.
Mi az a négy dolog, amitől a hideg rázza a férfiakat egy kapcsolatban?

Ruhák, ruhák, ruhák

A férfiak egyik legnagyobb rémálma akkor válik valósággá, mikor szerelmüket el kell kísérniük ruhát vásárolni. Ez nekünk öröm, kikapcsolódás, ám számukra a legtöbb esetben maga a kín. Boltról boltra járni, 8387 ruha felpróbálását végigasszisztálni, közben pedig mindegyik darabról külön elmondani az ŐSZINTE véleményüket… „Még egyetlen helyre akarok beszaladni, már előre kinéztem, mit veszek meg.”

Ismerős a mondat?

Valószínűleg igen, hiszen minden nő eljátssza ezt minimum egyszer egy shoppingolás során. A férfiak ráadásul mindent szó szerint vesznek, ezért még értetlenebbül állnak a helyzet előtt, amikor korántsem a kinézett ruha felé tartunk célirányosan, inkább felpróbálunk minden mást. Ezt persze a pasik nem értik, így tanácsosabb inkább a barátnőkkel végigjárni a butikokat.

Nézzétek meg a másik három dolgot is!

Forrás:
Pixabay.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!