Egyéb kategória

Horoszkóp: Szaturnusz előre indulása – Mások székéből átülni a sajátunkéba

A saját életforma kialakítása, a régi és a megszokott dolgokkal való szakítás, a beleragadt viselkedési formákból való kilépés lehet a cél a következő időszakban. Szeptember 7-én lassan előre indul a Szaturnusz, itt az ideje nemet mondani a látszatbiztonságra – a következőkben Németvölgyi-Nagy Renáta asztrológus bejegyzését olvashatjátok.

vous - 2018.09.07.
Horoszkóp: Szaturnusz előre indulása – Mások székéből átülni a sajátunkéba

Az elmúlt hónapok sok retrográd hatása egy időre feloldódik, a Szaturnusz szeptember 6-án irányt vált, stacioner, szeptember 7-től lassan előre indul a Bak 2. fokán. Cél a régi és a megszokott dolgokkal való szakítás, a beleragadt viselkedési formákból kilépés és a saját életforma kialakítása. Az elmúlt négy hónap retrográd időszaka segíthetett belátni, hogy amiről azt hittük nincs, az mégis van, vagy amiről nem akarunk tudomást venni, az akadályoz. A látszatbiztonság.

Amit nem élsz meg, az téged sem hagy élni.”

Amikor előre indul a Szaturnusz, a kérdés az, hogy mennyire látjuk a valóságot, mennyire rendeltük alá magunkat másoknak, mennyire ragaszkodtunk a látszat biztonsághoz? Mennyire teljesítették mások a mi elvárásainkat? Ahhoz, hogy ne ragadjunk bele régi, elavult helyzetekbe, struktúrákba, ne váljunk merevvé, rugalmatlanokká,  a viselkedésünket meg kell változtatni, és új saját normákat kell kialakítani, amelyek önmagunkkal összhangban állnak és vállalni tudunk.

Ez itt egy mérföldkő, hogy elindulunk-e egy új létezési formában vagy maradunk a régiben… ami előbb utóbb szertefoszlik.

A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok el >>>

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.