Egyéb kategória

7 jel, hogy itt az ideje változtatni az életünkön

Eljöhet az a pont az életünkben, amikor egyszerűen nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, úgy érezzük, hogy nem ott vagyunk, ahol lennünk kell. Néha öntudatlanul is elkezdünk másképp viselkedni, még azelőtt, hogy egyáltalán ráébrednénk: változásra van szükségünk. Figyeljünk a jelekre, hogy elkezdhessük a változást.

vous - 2018.09.03.
7 jel, hogy itt az ideje változtatni az életünkön

1. Szinte soha nincs kedvünk a munkánkhoz

Egész héten a hétvégét várjuk, és vasárnap már reggel óta rosszkedvünk van, hogy dolgoznunk kell menni másnap? Érdemes átgondolni, hogy mi okoz bennünk ekkora szorongást. Talán ideje új munka vagy esetleg új hivatás után nézni.

2. A múltban élünk, vagy mindig csak a jövőről ábrándozunk

Szinte bármire szívesebben gondolunk, mint a jelen pillanatra, ami annak a jele lehet, hogy menekülni próbálunk a mostani helyzetünkből.

3. A barátaink szerint pihenésre lenne szükségünk

Nem lehet véletlen, ha minden ismerősünk erre figyelmeztet minket, próbáljunk meg elengedni néhány dolgot, ami miatt feszültek vagyunk.

Nézzétek meg a többi jelet is!

Forrás:
unsplash.com/Hector Gomez
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.